Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Η ''Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Σαλαμίνας'' αλλάζει.

Ανακοινώνουμε πως η ''Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Σαλαμίνας'' αλλάζει μορφή και γίνεται σελίδα αντιφασιστικής ενημέρωσης. Οι δράσεις δε θα σταματήσουν αλλά θα πάψουν να είναι προτεραιότητα της κίνησης. Θα προσπαθήσουμε να αποτελέσουμε ένα αντιφασιστικό, διαδικτυακό στέκι που θα ενημερώνει τον κόσμο. Θα ανανεώνουμε τη σελίδα μας καθημερινά με διάφορες δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις προκειμένου να αποτελέσουμε μία συνεπή πηγή πληροφοριών για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μαθαίνουν την αλήθεια για την εγκληματική φύση του νεοναζισμού. Τονίζουμε πως σε καμία περίπτωση τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το ίντερνετ δεν αντικαθιστούν τις δράσεις σε κάθε χώρο δραστηριότητάς αλλά αποτελούν έναν εύκολο και άμεσο τρόπο επικοινωνίας.

Η Σαλαμίνα, είναι αρκετά μολυσμένη από την πανούκλα του φασισμού (16% έλαβε η Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες ευρωεκλογές) αλλά δεν παύει να αποτελεί πηγή άξιων ανθρώπων που ονειρεύονται μια κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης. Ανθρώπων που ασπάζονται τις ιδέες της αριστεράς και οργίζονται για τη σημερινή, φασιστική κατάσταση. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη συσπείρωση του καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα μια κίνηση η οποία θα τους μαζέψει και θα τους οργανώσει. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε από τη σκοπιά μας και να ελπίζουμε για καλύτερες, αντιφασιστικές μέρες.

Στο blog θα δημοσιεύουμε κείμενα με αντιφασιστικό περιεχόμενο καθώς κι επίσης διάφορες δικές μας δράσεις. Η ενημέρωση θα γίνεται μέσω της σελίδας μας στο facebook: https://www.facebook.com/antifasalaminas

                                                                              Για να...ξεβρωμίσει αυτός ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου